Medlemskap 2018-2019

Björklidens Golfklubb samarbetar med GolfStar. GolfStar ansvarar för drift och skötsel av Bromma Golf och Bodaholm Golf samt hanterar kundcenter och administration av medlemskap.

Björklidens Golfklubb ansvarar för klubbverksamheten på Bromma Golf och Bodaholm Golf, som innefattar bland annat ett spännande tävlingsprogram, GolfSTART med fadderverksamhet, ett mycket aktivt 60+-gäng, tjejsektion, junioraktiviteter, knatteaktiviteter, klubbresor, utflykter, klubbaktiviteter och mycket mera.

För att bli medlem går du in på den här länken. Välj där Björklidens Golfklubb som din hemmaklubb.

I samtliga medlemsformer ingår medlemskap i Björklidens GK och ett golf-id, som gör att du, mot erlagd greenfee, kan spela på alla banor i Sverige (GIT-avgift på 49 kr ingår i samtliga avgifter). Dessutom kan du förboka starttider på GolfStar-banorna upp till 30 dagar i förväg. Du kan dessutom ha upp till tre starttider bokade samtidigt (Beroende på vilken medlemsform du väljer).

Med medlemskap i Björklidens GK har du tillgång till tidsbokning via web, telefon och kundtjänst.

GolfStars 14 golfanläggningar

GolfStar har 22 golfbanor fördelat på 16 anläggningar, så du som Björklidenmedlem har bara att välja den bana du vill gästa. Dessutom samarbetar GolfStar nu med Lumine Golf i Spanien.

Du hittar mer information om dessa anläggningar och banor HÄR

Bli medlem i Björklidens Golfklubb (i avgifterna nedan ingår även den s k klubbavgiften med 495:-)

FÖRMÅNER

• 25 % rabatt på ordinarie greenfee för dina gäster i bollen på de banor som ingår i ditt medlemskap.
  • Boka tider upp till 30 dagar i förväg
  • Fritt lån av golfvagn i samband med golfspel

Jämför de innehållet i de olika medlemsformerna på den här länken

Om du har frågor kring detta, kontakta GolfStars kundtjänst: kundtjanst@golfstar.se eller 0770-22 00 80.

Du kan anmäla dig via direktlänkarna som du når genom att klicka på respektive medlemsform ovan. För nya medlemmar som inte har något golf-id så behöver vi namn, fullständigt personnummer, adress och mail. Dessa uppgifter skickas till info@golfstar.se.

Comments are closed.