Bli medlem

Medlemskap 2019

Björklidens Golfklubb samarbetar med GolfStar. GolfStar ansvarar för drift och skötsel av Bromma Golf och Bodaholm Golf samt hanterar kundcenter och administration av medlemskap.

Björklidens Golfklubb ansvarar för klubbverksamheten på Bromma Golf och Bodaholm Golf, som innefattar bland annat ett spännande tävlingsprogram, GolfSTART med fadderverksamhet, ett mycket aktivt 60+-gäng, tjejsektion, junioraktiviteter, knatteaktiviteter, klubbresor, utflykter, klubbaktiviteter och mycket mera.

För att bli medlem går du in på den här länken. Välj där Björklidens Golfklubb som din hemmaklubb.

I samtliga medlemsformer ingår medlemskap i Björklidens GK och ett golf-id, som gör att du, mot erlagd greenfee, kan spela på alla banor i Sverige (GIT-avgift på 49 kr ingår i samtliga avgifter). Dessutom kan du förboka starttider på GolfStar-banorna upp till 30 dagar i förväg. Du kan dessutom ha upp till tre starttider bokade samtidigt (Beroende på vilken medlemsform du väljer).

Med medlemskap i Björklidens GK har du tillgång till tidsbokning via web, telefon och kundtjänst.

GolfStars golfanläggningar

GolfStar har 22 golfbanor fördelat på 13 anläggningar, så du som Björklidenmedlem har bara att välja den bana du vill gästa. Dessutom samarbetar GolfStar nu med Lumine Golf i Spanien.

Du hittar mer information om dessa anläggningar och banor HÄR

Bli medlem i Björklidens Golfklubb (i avgifterna nedan ingår även den s k klubbavgiften med 495:-)

Medlemskapsformer

PLAY GREENFEE

För livsstilsgolfaren som vill ha ett flexibelt spelande. Inkluderar fyra speltillfällen på någon av GolfStars 19 svenska banor, alla dagar, alla tider.

Pris: 1 995 kr

PLAY ONE

För dig som vill spela fritt på Bromma eller Bodaholm. Gäller ALLA dagar och på ALLA tider.

Pris: 795 kr - 7 995 kr (Beroende på åldersgrupp)

PLAY 9 HOLES

Medger spel på Bromma och GolfStars fyra andra 9-hålsbanor och två 6-hålsbanor.
För dig som, av diverse skäl (småbarn, nybörjare, hälsa, tidsbrist…) inte kan spela 18-hålsronder utan bara vill spela 9-hål i taget.

Pris: 2 495 kr

PLAY SMALL

Spela fritt så mycket du vill, ALLA vardagar och på ALLA GolfStars 22 golfbanor i Sverige och Spanien. Spela även helt fritt under helgerna på 13 av banorna samt med helgbegränsningar på de andra nio golfbanorna.

Pris: 1 595 kr - 5 995 kr (Beroende på åldersgrupp)

PLAY MEDIUM

Spela fritt så mycket du vill, ALLA dagar på 15 av GolfStars 22 golfbanor i Sverige och Spanien samt med helgbegränsningar på de andra sju golfbanorna.

Pris: 1 895 kr - 7 495 kr (Beroende på åldersgrupp)

PLAY LARGE – 2019

För de sanna golfentusiasterna som inte vill kompromissa – Spela fritt så mycket du vill, ALLA dagar, ALLA tider och på ALLA GolfStars golfbanor i Sverige och Spanien.

Pris: 2 195 kr - 8 995 kr

Välj en valfri golfanläggning av GolfStars 13 svenska anläggningar och spela fritt så mycket du vill, på den eller de banor som finns just där, gäller ALLA dagar och på ALLA tider. Ett perfekt val för dig som endast vill spela lokalt eller som har en favorit-anläggning.

FÖRMÅNER25 % rabatt på ordinarie greenfee för dina gäster i bollen på de banor som ingår i ditt medlemskap.Boka tider upp till 30 dagar i förvägFritt lån av golfvagn i samband med golfspelJämför de innehållet i de olika medlemsformerna på den här länkenOm du har frågor kring detta, kontakta GolfStars kundtjänst: kundtjanst@golfstar.se eller 0770-22 00 80.Du kan anmäla dig via direktlänkarna som du når genom att klicka på respektive medlemsform ovan. För nya medlemmar som inte har något golf-id så behöver vi namn, fullständigt personnummer, adress och mail. Dessa uppgifter skickas till info@golfstar.se.

Comments are closed.