MEDLEMSSKAP
Bli medlem i Björklidens GK

Medlemskap 2021

Björklidens Golfklubb samarbetar med GolfStar. GolfStar ansvarar för drift och skötsel av Bromma Golf och Bodaholm Golf samt hanterar kundcenter och administration av medlemskap.

Björklidens Golfklubb ansvarar för klubbverksamheten på Bromma Golf och Bodaholm Golf, som innefattar bland annat ett spännande tävlingsprogram, GolfSTART med introduktions- och fadderverksamhet, ett mycket aktivt 60+ gäng, tjejsektion, junioraktiviteter, knatteaktiviteter, klubbresor, utflykter, klubbaktiviteter och mycket mera. Björklidens Golfklubb har dessutom ett nära samarbete med Lapland Resort kring den exotiska golfbanan i Björkliden, 10 mil nordväst om Kiruna.

För att bli medlem går du in på den här länken. Välj där Björklidens Golfklubb som din hemmaklubb

I samtliga GolfStars medlemsformer ingår möjligheten att välja medlemskap i Björklidens GK samt ett golf-id, som gör att du, mot erlagd greenfee, kan spela på alla banor i Sverige. Dessutom kan du förboka starttider på GolfStar-banorna upp till 30 dagar i förväg. Du kan ha upp till tre starttider bokade samtidigt (beroende på vilken medlemsform du väljer).

Med medlemskap i Björklidens GK har du tillgång till tidsbokning via web, telefon och kundtjänst.

GolfStars golfanläggningar

GolfStar har 19 golfbanor fördelat på 13 anläggningar  i Stockholmstrakten. Som medlem i Björklidens GK har du tillgång till GolfStars alla banor. Välj den bana du vill gästa och betala greenfee beroende på vilken medlemsform du har valt. Du hittar mer information om de olika anläggningarna och banorna HÄR

För de olika medlemskapen - se information nedan

I avgifterna ingår klubbavgiften med 495:-.

Klicka på länken nedan och välj där Björklidens Golfklubb som din hemmaklubb

Medlemskapsformer

För att bli medlem går du in på den här länken.

Välj där Björklidens Golfklubb som din hemmaklubb

PLAY GREENFEE

Spela mot greenfee på Bromma, Bodaholm och GolfStars övriga banor - och på andra banor i Sverige. Inkluderar fyra fria speltillfällen på någon av GolfStars banor alla dagar och alla tider.

Pris: 1 995 kr

PLAY ONE

För dig som vill spela fritt på Bromma eller Bodaholm. Gäller ALLA dagar och på ALLA tider.

Bromma
Pris: 895 kr - 2 495 kr (Beroende på åldersgrupp)

Bodaholm
Pris: 1 395 kr - 4 995 kr (Beroende på åldersgrupp)

PLAY 9-HOLES

Spela fritt så mycket du vill på Bromma och GolfStars övriga fem 9-hålsbanor alla dagar och alla tider.

Pris: 2 995 kr

PLAY Large FLEX

Spela fritt på Bromma, Bodaholm och GolfStars övriga golfbanor i Sverige alla dagar och alla tider men EJ helger och röda dagar kl 08.00-14.00.

Pris: 3 495 kr - 6 495 kr (Beroende på åldersgrupp)

PLAY LARGE

Spela fritt på Bromma, Bodaholm och GolfStars övriga golfbanor i Sverige alla dagar och alla tider.

Pris: 4 245 kr - 7 995 kr (beroende på åldersgrupp)

PLAY NORTH

Spela fritt på Bromma, Bodaholm och GolfStars banor Hässelby, Brollsta, International, Kungsängen, Kyssinge, Lindö, Lövsättra och Waxholm alla dagar och alla tider

Pris: 3 495 kr - 6 495 kr (beroende på åldersgrupp)

PLAY NORTH FLEX

Spela fritt på Bromma, Bodaholm och GolfStars banor Hässelby, Brollsta, International, Kungsängen, Kyssinge, Lindö, Lövsättra och Waxholm, men EJ helger och röda dagar kl 08.00-14.00.

Pris: 2 745 kr - 4 995 kr  (beroende på åldersgrupp)

PLAY SOUTH

Spela fritt på Bromma och GolfStars banor Hässelby, Gripsholm, Riksten och Viksberg alla dagar och alla tider.

Pris: 2 995 kr - 5 495 kr (beroende på åldersgrupp)

PLAY SOUTH FLEX

Spela fritt på Bromma och GolfStars  banor Hässelby, Gripsholm, Riksten och Viksberg, men EJ på helger och röda dagar kl 08.00-14.00.

Pris: 2 245 kr - 3 995 kr (beroende på åldersgrupp)