Vy-navigering

Evenemang Views Navigation

Idag

Årsmöte Björklidens Golfklubb!

Årsmöte Björklidens Golfklubb.  Torsdag 25 mars 2021. Som alla förstår behöver vi ta hänsyn till den rådande pandemin och de regler, restriktioner och rekommendationer - både från myndigheter och SGF - som gäller för tillfället.  Årsmötet kommer i år att hållas digitalt via Zoom, torsdag 25 mars 2021, kl. 18.00 - 20.00. Anmäl ditt deltagande senast 20/3-21 på https://simplesignup.se/private_event/177501/66d4ecc56f  Länk för att ...

Luciagolfen inställd tills vidare.

2020 års Luciagolf är inställd på grund av pågående pandemi.  Förhoppningen var att kunna genomföra tävlingen under mars men ny information från FHM och SGF gör att det i nuläget är oklart när tävlingen kan komma genomföras, se nedan. Uppdaterad information kommer så snart det blir en förändring och lättnad av restriktionerna, detta gäller såväl Luciagolfen som övriga tävlingar inom ...

Solotävling 1

Årets första solotävling äger rum på Bodaholm. Anmälan sker som vanligt i tävlingskalendern när den blir bokningsbar. Komplett tävlingsprogram läggs ut i mitten på mars.

Solotävling 2

Årets andra solotävling spelas på Bodaholm. Anmälan sker som vanligt i tävlingskalendern när den blir bokningsbar. Komplett tävlingsprogram läggs ut i mitten på februari.

Partävling Duo-1

Bodaholm

Årets första partävling Duo-1 spelas på Bodaholm! Anmälan sker som vanligt i tävlingskalendern när den blir bokningsbar. Komplett tävlingsprogram läggs ut i mitten på februari.

Kortresa till Lövsättra

Årets första kortresa går till Lövsättra som vi besökt förut. Information om anmälan går ut i vårt nyhetsbrev i april.