Träningsformer

CIRKELTRÄNING

Denna nya träningsform är väl beprövad på alla gym. Du tränar i grupp med andra personer och håller igång dina kvalitéer och förbättrar dem på sikt. Denna träningsform är alltså mer för träning och gemenskap än instruktion även om du kommer få hjälp och stöd i din process som gör dig bättre och bättre. Det finns två olika träningsgrupper, en för närspel och en för det långa spelet. Cirkelträning Närspel cirkulerar vi mellan putt, chip/pitch och greenbunker. Cirkelträning Långa spelet cirkulerar vi mellan utslag, transportslag/järnslag och fairwaybunker. Går du regelbundet på båda kommer du sannolikt få en golfsäsong att glädjas åt! Det finns spontanpris samt rabattkort som ger dig billigare träningspass på sikt. Rabattkort kan du investera i receptionen på Bromma Golf. Träningsbollar ingår i träningsavgiften.

Träningsavgift Spontan 90 minuter 250:-/pass
Träningsavgift för 5 pass 90 minuter 199:-/pass
Träningsavgift för 10 pass 90 minuter 175:-/pass

SPELTRÄNING

Under säsongen varje vecka kommer det finnas bokade tider för spel på banan. Du spelar med max 3 spelare och en tränare går med alla 9 hål. Under rundan får du hjälp med massa olika delar som hjälper dig att spela bättre. Vi coachar dig med tekniken, spelstrategier, förhållningssätt, regler, klubbval i olika situationer samt fler områden. Helt enkelt en heltäckande golflektion där du får hjälp med spelet golf, inte bara svingen. Många har prövat denna träningsform och uppskattar den oerhört. Prova du med! I träningsavgiften ingår en övningshink för uppvärmning samt eventuell greenfee.

Spelträning med max 3 spelare 90 minuter 750:-/pass

PRIVATTRÄNING

Den klassiska träningsformen som funnits i alla tider. Du bokar antingen för dig själv eller med en vän. Ofta rekommenderar vi att dela med en person då det blir både roligare och billigare. Denna träningsform är till för dig som vill ha tränaren mer för dig själv och vill jobba på något specifikt inom golfspelet. Träningsbollar ingår i träningsavgiften.

Privatträning 1 deltagare 45 minuter 690:-/pass
Privatträning 2 deltagare 45 minuter 420:-/pass

JUNIORTRÄNING

För dig som är mellan 10-18 år och vill prova på, bli bättre eller vill BLI BÄST! Du ska anmäla dig till denna träning. Träningen fokuserar på spelet på banan för det är där vi lär oss spelet och det är där det är roligast att vara. Träningen sker 2 gånger per vecka under hela säsongen, varje fredag och varje söndag. Fredagar em/kväll är det spelträning på banan med tränare/ledare som går med och utbildar och stöttar. På söndagar tränar vi mer specifikt på det du behöver utveckla för att fredagens spel ska bli ännu bättre. På söndagar fokuserar vi på teknik och övningar. Vi kommer försöka hålla oss till mindre grupper och placera dig i en grupp som passar din nivå och färdighet.

Juniorträning 27 timmar 2995:-/säsong

KNATTETRÄNING

För dig som är mellan 5-9 år och vill prova på eller bli ännu bättre på golf. Denna
träningsform bygger mer på lek och övningar än instruktion. Om du tillhör de äldre i denna grupp och önskar mer instruktion ska du prata med akademin och be om dispens för att medverka i juniorträningen. På knatteträningen erbjuder vi både lek och övningar på våra övningsområden men även spelträning på banan på vissa fredagar em/kväll under säsongen. Detta för att få känna på spelet golf på banan. Det är ju där det roliga händer!

Knatteträning 10 timmar 995:-/termin (vår)

KURS FÖR GRÖNT KORT

Har du en familjemedlem, en vän eller en kollega som inte spelar golf? Föreslå hen att börja! Denna kurs är ofta uttalad som den bästa grönt kort kursen i Stockholm. Hela 12 timmar som är fördelade på 8 tim praktik, 2 tim teori och 2 tim spel på banan. En gedigen och pedagogisk kurs för den som vill lära sig golf på rätt sätt från början. Denna kurs är även till för dig som inte spelat på ett tag och vill få en nystart eller dig som vill jobba på grunderna på nytt.

Kurs mot Grönt kort 12 timmar 1995:-

TEMATRÄFF

Under säsongen kommer vi genomföra ett antal tematräffar. Dessa träffar kan vara allt möjligt men alltid kopplat till just golf. Denna aktivitet är till för att öka gemenskapen bland golfarna samtidigt som man lär sig spännande saker som kan göra din golf roligare och bättre. Dessa inbjudningar kommer att skickas ut via e-post och annonseras på Björklidens hemsida samt på Bromma Golf.

Tematräff 60-90 minuter 0-200:-

FÖRETAG

Har du ett företag, jobbar på ett eller känner någon som gör det? Ha oss i bakhuvudet vid tillfällen då det ska anordnas en aktivitet. Vi skräddarsyr en golfupplevelse som kommer snackas om på jobbet. Och ger ny och fräsch energi bland de anställda eller/och kunderna. Skicka ett mejl till oss och be om förslag/offert så sköter vi resten därifrån. Golf är ett fantastiskt sätt att komma samman. Och ALLA har en relation eller åsikt om och kring just golf!

Företagsevent 60 minuter 950:- exklusive moms

JUNIOR SUMMER CAMP

Denna SUCCÈ är återkommande varje år och den slutar aldrig att leverera hem supernöjda barn och ungdomar! Golfläger är ett fantastisk sätt att börja spela golf alternativt utveckla sina färdigheter i början av sommaren. Under 4 dagar varierar vi med golfskola, lagtävlingar, äta lunch och fika, äter glass, spelar på banan, designar golftröjor och busar i perfekt, lagom dos. Detta är en självklar lägervecka för alla barn och ungdomar som vill börja sommarlovet med skratt, rörelse och få nya vänner. Anmäl redan nu! Det börjar redan fyllas på då tidigare deltagare hänger på låset för att få återkomma!

Junior Summer Camp 24 timmar 2195:-
(ingår lunch/fika, greenfee, övningsbollar, glass, prisbord, m.m)

PROVA-PÅ-GOLF

Under 45 minuter får man prova på att se om golf är så roligt som alla säger! Vi fördelar tiden mellan ett pass på driving range och ett pass på övningsgreen. Instruktion ges endast i grupp och inte individuellt. Övningsbollar och låneklubbor ingår i priset. Här avsätts även några minuter för att informera om GolfStar och golfakademin och dess kursverksamhet. Anmäl några vänner till denna aktivitet och låt dem få en perfekt golfupplevelse.

Prova-på-golf 45 minuter 100:-