Tjejsektionen

Golf på Bromma varje onsdag under säsong för flickor, tjejer, damer!
Hej alla flickor, tjejer och damer i Björklidens Golfklubb!

Hej alla glada golftjejer, nya som erfarna, unga som gamla nu kör vi igång tjejgolfen på Bromma golf på onsdagarna igen!

Vi startar den 21 april för de som vill, kan och vågar med 55 minuters träning med vårt duktiga pro Johan på Bromma golf, en träning startar kl 15:30 och en kl 16:30

Kostnaden för träningen är 50 kr per gång för medlemmar i Björklidens golfklubb, är du inte medlem och ändå vill vara med kostar det 100 kr och är beroende att det finns plats!

Björklidens medlemmar kan anmäla sig på jagolfakademi.se från kl 12:00 på måndagar. Det finns 10-11 platser till varje träningstimme och det är först till kvarn som gäller. Icke medlemmar kan anmäla sig i mån av plats på jagolfakademi.se från onsdag kl 00:01

Gå in på jagolakademi.se, i menyn finns utbildning och damer, där väljer du onsdagsgolf.

När du anmält dig är det dags att betala och det gör du med Swish till 070-7592843 Riitta Löfqvist. Efter träningen går vi ut på banan från ca kl 17:00 och kör en lättsam, lite tokig ”sällskapsgolf” där alla har möjlighet att både träna på sina nyvunna kunskaper och vinna små uppmuntringspriser!

Kostnaden för spel är 20 kr (+ greefee om du inte redan har det i ditt medlemskap i Björklidens GK). För att anmäla dig också till spel på banan tillsammans med alla glada tjejer lägger du till 20 kr till träningsavgiften 50:- dvs totalt 70 :- när du swishar till 070-7592843 Riitta Löfqvist.

Fick du inte plats på träningen så går det ju att vara med på banan ändå!

”Sällskapsgolfen” är inte prestigefylld utan en lekfull runda, ibland enskild och ibland i lag!

Är du ännu inte medlem i Björklidens Golfklubb är det hög tid att bli det så du kan vara med på alla våra roliga aktiviteter och upptåg under säsongen!

Ginger och Riitta

Tjejsektionen Björklidens golfklubb

Välkommen!

Tjejsektionen är mycket aktiv

Det är alltid något på gång inom Tjejsektionen som träningar, tävlingar, modevisningar eller enkla gemensamma  promenader. Ett bra sätt att träffa nya trevliga golfkompisar är att vara med på sektionens onsdagsgolf på Bromma. Då spelas olika roliga, tokiga tävlingar över nio hål på eftermiddag/kväll.

Det finns också ett antal lite större damtävlingar på Bromma Golf och även på Bodaholm under säsongen. Till de tävlingarna anmäler du dig på Min golf.

Dessutom planeras andra trevliga sammankomster och en och annan överraskning!  Vi hoppas att det är många tjejer som kommer att delta som får möjlighet att stifta nya och gamla bekantskaper i Björklidens GK.

Tjejsektionen leds av Ginger Flärvall och Riitta Löfqvist.

Nyheter från Tjejsektionen