Image
6 april, 2020

Tjej- och seniorgolfen startar igen på Bromma golf onsdagen den 22 april!

Nu är det äntligen vår och dags för Björklidens GK:s efterlängtade golfträning!

Alla glada golftjejer och seniorer, nya som mer erfarna spelare är välkomna till Bromma Golf under våren för träning på onsdagar under ledning av våra duktiga PRO. Det finns två grupper.

Tjejgruppen träffas 16:30 och inleder med en gruppträning på 55 minuter för att sedan spela banan en runda från 18.00. Spelformen är ibland i lag och ibland individuellt men alltid under avslappade och skojsiga former, där alla har möjlighet att träna på sina nyvunna kunskaper. Men minst lika viktigt är att få en trevlig stund med vännerna på klubben! 

Självklart vill du vara med och då gör du så här!

Om du bara vill träna med tjejgruppen så swishar du 50 kr till 0704216049 Ginger Flärvall. Vill du även vara med och spela 9 hål lägger du till 20 kr och swishar i stället 70 kr. Du som ännu inte är medlem i Björklidens golfklubb är också välkommen men i mån av plats. Kostnaden är då 100 kr för träning och med tillägg för spel på banan blir totalkostnaden 120 kr. Deltagaravgiften skall vara swishad senast 12.00 samma dag, för att reservera plats för träning och eventuellt spel. Tänk också på om inte Bromma Golf ingår i ditt medlemskap så tillkommer greenfee som betalas i receptionen. 

Seniorgruppen. För alla glada seniorer, damer och herrar som har golfgrunderna någorlunda på plats finns nu som förra året, träningspass med målet att ta golfspelet ett steg till. Träningen hålls onsdagar 17.30 direkt efter tjejsektionens utbildning, och även denna leds av våra duktiga PRO.  

För att delta Swishar du som medlem i Björkliden Golfklubb 50 kr till 0708343534 Jarl Klang. Är du ännu inte medlem i klubben är du välkommen i mån av plats till en kostnad av 100 kr. Deltagaravgiften skall vara swishad senast 12.00 samma dag för att reservera plats på träningen.

Hjärtligt välkomna alla härliga golfande tjejer och seniorer!

Ginger Flärvall, Björklidens Golfklubb