Image
11 mars, 2019

Tillbaka till verkligheten!

Sommaren har varit oförglömlig och skön med sol och värme i överflöd, ibland nästan på gränsen även för golf. Vi som hade nöjet att följa med på årets kanonresa till Björkliden i Lappland har nog aldrig upplevt fjällgolf i 30 graders värme tidigare. Hösten närmar sig nu och vädret börjar återgå till det normala och golfen kan igen spelas under förutsättningar som vi är mer vana vid. Det passar bra för det finns mycket kvar på golfsäsongen.

För dig som gärna spelar tävlingar finns ett antal Solo och par-tävlingar att se fram mot, se till att du säkrar din plats i det avslutande finalspelet i Race-to-Bodaholm. På programmet finns också Bromma- och Bodaholms-mästerskapen som tillhör årets höjdpunkter på respektive bana.

För dig som är ny golfare men vill prova på tävlingar, anmäl dig gärna till våra lättsamma GolfSTART tävlingar, där en fadder hjälper till med det grundläggande. Som alltid finns även det andra mer sociala aktiviteter som föreläsningar, resor och pubbesök att delta i, se vår hemsida för aktuell information om denna och andra begivenheter. Ett litet tips redan nu är att hålla ögonen öppna för den traditionsenliga Oktoberfesten.  

Jarl Klang
Ordförande Björklidens Golfklubb