Scratch Golf

Klubbkväll på Scratch Golf torsdag 28 april

Jarl Klang

28 april 16:00 19:00

Inomhussäsongen är slut och säsongen utomhus är äntligen här. Det ska vi fira och därför är du varmt välkommen söndagen den 28/4 till en klubbkväll med Björklidens GK på Scratch Golf, Ekbacksvägen 32 i Bromma.

Från kl 16.00 bjuder klubben på kaffe & smörgås och förfriskningar. För de som är sugna är det fritt att träna på golfsimulatorerna och för de som känner tävlingslust finns möjlighet att delta i en putt- och en närmast pinntävling, goda insatser kommer belönas. Dessutom finns även möjlighet att sälja & köpa begagnad golfutrustning. Så har du några klubbor eller bagar eller andra golfprylar som du inte längre har bruk för så ta gärna med dem så kanske du gör någon annan glad och det finns goda möjlighet att prova klubbor och utrustning på plats.

Notera gärna igen: Alla medlemmar spelar fritt i golfsimulatorerna mellan 16.00 – 19.00. 

Under kvällen ges information om klubbens tävlingar, träningar, aktiviteter och andra nyheter för golfsäsongen 2024. Så kom och träffa gamla och nya golfvänner och slå några snygga slag inför utomhussäsongen. Klubbkvällen avslutas ca: kl 19.00. Allt detta för endast 50:-. Anmäl dig senast 26/4.

Anmäl dig här till klubbkvällen 28 april.

Välkommen!

Björklidens Golfklubb

Details

Date:
28 april
Time:
16:00 – 19:00
Event Categories:
, , , , ,
Event Tags:
, ,

Organizer

Björklidens GK
Pga scratchgolf

Björkliden inomhus PGA Tour på Scratch golf – finaltävling 14 april!

Jarl Klang

14 april 08:45 12:00

Björkliden PGA Tour i samarbete med Scratch golf.

Nu är det äntligen dags för finalen i Björkliden PGA Tour som arrangeras i samarbete med Scratch Golf. En söndag i månaden från nov till mars har det spelats kvalificeringstävlingar. De banor som spelats har varit samma banor som den stora PGA-Touren spelat på under samma tävlingshelg. De i Björkliden GK som kvalificerat sig för finalspelet på Scratch Golf ska ha fått en inbjudan skickad direkt till sig. Notera gärna att ett bra resultat på PGA-Touren inte är kvalificerande för finalen på Björkliden PGA Tour på Scratchgolf. 

Spelschemat som genomförts,

19 Nov  The RSM Classic på Sea Island Golf Club (Seaside, Plantation)

02 Dec  Hero World Challenge på The Albany 

14 Jan  Sony Open på Waialae Country Club Hawaii

18 Feb  The Genesis Invitational på The Riviera Country Club

10 Mar  The Players Championship på TPC Sawgrass  (Stadium  Course)

Finaltävlingen

Spelas den 14-April på Scratch Golf och banan Augusta National samtidigt som PGA Touren spelar Masters Tournament på samma bana. Samling för genomgång är 08:45. Start av tävlingen är 09:00 och avslutas 12:00. Tävlingen genomförs med automatputtning samt att aktuellt handicap reduceras med 50 % pga puttning/lätta bunkrar. Till den avslutande finalen har de spelare kvalificerat sig som efter alla tävlingsomgångar, har samlat flest poäng. Vinsten i den sammanlagda PGA tävlingen är 5 timmar på Scratch golf, 2:an får 3 timmar och 3:an 1 timme. 

Spelplatsen är som tidigare Scratch golf, Ekbacksvägen 32 i Bromma. Parkering finns både på bak- och framsidan av byggnaden. På framsidan kostar det 5 kr timmen. På baksidan finns några gratisplatser men glöm inte p-skivan i bilfönstret.

Välkommen till finalen!

Björklidens Golfklubb

Regelkväll för medlemmar på Bishops Arms 18 april

Jarl Klang

18 april 18:00 20:00

Björklidens Golfklubb bjuder in till en nyttig aktivitet 18 april 18.00-20.00 med uppfräschning av regelkunskaperna inför den stundande golfsäsongen samt en bit mat. Förutom en allmän genomgång  av reglerna går vi också igenom de förändringar som införts på senare tid. Om tiden medger testar vi som avslutning våra nyvunna kunskaper i en lagQuiz. Vi sitter i egen lokal med 50 platser och först till kvarn gäller. Du anmäler dig på länken nedan inklusive gör din betalning på 175:- som inkluderar en bit mat, en öl (även alkoholfri) eller ett glas vin. Du kan välja mellan Hamburgare, Halloumiburgare och stekt lax, beställer gör du på anmälningssidan. Priset är som vanligt ordentligt subventionerat av klubben.

Bishops Arms, Landsvägen 49 i Sundbybergs Centrum. Till Sundbyberg tar man sig förslagsvis med Buss, Tvärbana, T-bana eller Pendeltåg.

För anmälan till regelkväll den 18 april gör du här.  Vid eventuell avanmälan efter anmälningstidens utgång 24.00 den 14 april, kan avgiften tyvärr inte återbetalas.

Ta tillfället i akt att fräscha upp dina kunskaper som kan komma till god nytta framöver!

Välkomna!

Björklidens Golfklubb