Bowling John Scotts

Bowling med Björklidens GK

Jarl Klang

PUB-BOWLING med Björklidens GK.

Fredag 8 oktober 2021 bowlar vi tillsammans på bowlingpuben John Scott’s, Kungsgatan 37, Stockholm (nära t-bana Hötorget). Alla kan deltaga – både nya och rutinerade bowlare.

Kl 17.40 Samling, information och skopåtagning (bowlingskor finns att låna).
Kl 18.00 Kanonstart (bowlingklot finns att låna).
Kl 19.00 Målgång och Middag (välj mellan Pulled Pork Burger och Halloumiburgare) med Prisutdelning.

SpecialPris för Björklidens GK:s medlemmar endast 215:- för bowling, middag och 1 st öl/vin/läsk (subventionerat av klubben).
Även medlemmar som endast vill vara publik eller “coacher” är välkomna, pris då 165:- för hamburgertallrik och öl/vin/läsk.

Bokning och betalning sker via Swish till 0708-35 24 24 (Guy Eriksson), skriv då ditt namn, golf-id och vilken maträtt du önskar (pulled pork burger eller halloumiburgare). Begränsat antal platser. Skynda på. Först till kvarn… Bokningen stängs absolut senast 6/10 kl 12.00.

Välkomna till en trevlig kväll och träffa både käglor och glada klubbkamrater.

Björklidens  Golfklubb

Tjusta golfklubb

Dagsutflykt till Tjusta Golf

Årets sista kortresa går till Tjusta Golf fredag den 1 oktober

Utflykten är öppen för Björkliden GK´s medlemmar.

Välkomstfika, golf och avslutande lunch för endast 250 kr/per person. Golfhäftet etc gäller ej.

Välkomstfika serveras från 08:30, första start 10:00. Vi spelar lättsam sällskapsgolf 18-håls poängbogey. Lunch och liten prisutdelning efter avslutat spel. Sedan bär det iväg hemåt igen, nöjda och glad efter avslutad kortresesäsong.

Swisha 250 kr till Jan Ulrich 0738-113214. Märk betalningen med Tjusta, Namn och Golf-Id senast 24 september. Först till kvarn gäller som vanligt.

Bromma_hål_9

Två aktiviteter på gång för 60+ golfare!

Jarl Klang

Hej alla glada 60+ golfare!

Torsdag 30 september är det som vanligt sällskapsgolf (med en överraskningstävling).
Anmälan till sällskapsgolfen senast klockan 18:00 den 28 september https://www.bjorklidensgolfklubb.se/tavlingar/

Torsdag 7 oktober är det sedan säsongsavslutning för 60+ golfen på Bromma. Anmälan sker på Min Golf https://mingolf.golf.se/Competition/3083336 senast 18:00 den 5 oktober. (Fungerar inte länken logga in på Min Golf och sök efter Björklidens GK tävling 60+ avslutningsgolf Bromma den 7/10)

Vi firar med,
– en lagtävling
– prisutdelning till de tre bästa i Order Of Merit
– lunch bestående av gulaschsoppa med bröd, kaffe och kaka

Första start är 10.00 och vi spelar 18 hål.

Anmälan till avslutningen sker genom att swisha 50:- till 0761937705. Anmälan är bindande. Max antal deltagare är 28, anmälningsordning gäller.

Välkomna!

Annki, ansvarig för 60+ Bromma