Tjusta golfklubb

Dagsutflykt till Tjusta Golf

Årets sista kortresa går till Tjusta Golf fredag den 1 oktober

Utflykten är öppen för Björkliden GK´s medlemmar.

Välkomstfika, golf och avslutande lunch för endast 250 kr/per person. Golfhäftet etc gäller ej.

Välkomstfika serveras från 08:30, första start 10:00. Vi spelar lättsam sällskapsgolf 18-håls poängbogey. Lunch och liten prisutdelning efter avslutat spel. Sedan bär det iväg hemåt igen, nöjda och glad efter avslutad kortresesäsong.

Swisha 250 kr till Jan Ulrich 0738-113214. Märk betalningen med Tjusta, Namn och Golf-Id senast 24 september. Först till kvarn gäller som vanligt.

Kortresa till härliga Sundsta Golf

Välkommen till Sundsta Golf den 17 september

Än en gång gör vi ett besök på härliga Sundsta Golf, utflykten är öppen för Björkliden GK´s medlemmar.

Välkomstfika serveras från 08:30, första start 10:00. Vi spelar lättsam sällskapsgolf 18-håls poängbogey. Lunch och liten prisutdelning efter avslutat spel. Sedan bär det iväg hemåt igen.

Swisha 250 kr till Jan Ulrich 0738-113214. Märk betalningen med Sundsta, Namn och Golf-Id senast 10 september. Först till kvarn gäller som vanligt.

Dagsutflykt till fina Vallentuna GK

Kortresa till Vallentuna GK den 3 september

Utflykten är öppen för Björkliden GK´s medlemmar.

Swisha 250 kr till Jan Ulrich 0738-113214. Märk betalningen med Vallentuna, Namn och Golf-Id senast 27 augusti. Först till kvarn gäller som vanligt.