En dag på Lövsättras golfbana med Björklidens GK

Jarl Klang

Årets femte kortresa går till Lövsättra fredagen den 11 augusti , en bana som vi gillar och varit besökt förr.

Välkomstfika, 18 hål Golf, golfvagn och avslutande lunch för endast 150 kr/person om du har fritt spel på Lövsättra i ditt medlemskap. I annat fall tillkommer greenfee på 200 kr som är subventionerad av Björklidens Golfklubb, dvs totalt 350 kr/person. 24 platser finns förbokade och först till kvarn gäller. Utflykten är öppen för medlemmar i Björklidens GK. Bokningen för resan öppnas 11 juli på denna plats.

Kortresa till Gripsholm

Jarl Klang

Årets tredje kortresa går till Gripsholm fina anläggning som vi har besökt flera gånger förr. Information om resan och hur du anmäler dig kommer att finnas på denna plats lite längre fram.