60+ på Bodaholm

Sällskapsgolf med 60 + varje vecka!

Jarl Klang

Har du fyllt 60 år så häng med på sällskapsgolf med 60+.

Ny eller erfaren golfare, ny eller gammal medlem, ny eller gammal 60+are, det spelar ingen roll, alla 60+ är välkomna. Gänget har under säsong sällskapsspel på Bodaholm, 18 hål, varje tisdag kl 10.00 och på Bromma, 2 x 9 hål, torsdagar kl 10.00. Ett kort uppehåll görs några veckor i juli. En gång i månaden spelas en lättsam månadstävling. Dessutom är du givetvis välkommen till de subventionerade gruppträningarna för både damer och herrar på Bromma varje onsdag. Dessutom finns det många härliga sociala aktiviteter att delta på, håll ögongen här på hemsidan och på aktivitetskalendern.

För speldagar under 2023 se spelprogrammet under tävlingar på Min Golf.

Häng med du också!

Björklidens Golfklubb

Välkommen in i golfgänget 60+ mycket på gång!

60+ på Bodaholm

Har du fyllt 60 år är det här gänget perfekt för dig.

Ny eller erfaren golfare, ny eller gammal medlem, ny eller gammal 60+are, det spelar ingen roll, alla 60+ är välkomna. Sommartid har gänget sällskapsspel på Bodaholm, 18 hål, varje tisdag kl 10.00 och på Bromma, 2 x 9 hål, torsdagar kl 10.00. En gång i månaden spelas en lättsam månadstävling. Dessutom är du givetvis välkommen till de vanliga gruppträningarna för både damer och herrar på Bromma varje onsdag. Under vintern håller vi till på Scratchgolf varje torsdag 10.00 -12.00 och slipar formen. Dessutom finns det många härliga sociala aktiviteter att delta på, så håll ögongen på hemsidan och aktivitetskalendern. För speldagar under 2024 se spelprogrammet när det är klart under tävlingar på min golf. 

Häng på du också!

Björklidens Golfklubb

Scratch Golf

Klubbkväll på Scratch Golf torsdag 27 april

Jarl Klang

Inomhussäsongens slut närmar sig och utomhussäongen är här. Därför är du varmt välkommen, torsdagen den 27/4, till en klubbkväll  – säsongsavslutning och säsongsupptakt – med Björklidens GK på Scratch Golf, Ekbacksvägen 32 i Bromma.

Från kl 18.00 bjuder klubben på kaffe & smörgås och förfriskningar, därefter för de som vill hålls en lättsam golf-5-kamp med bland annat rakaste drive, puttävling, målgolf, m m, givetvis belönas några goda insatser. Ca kl 19.00 ges en information om klubbens alla tävlingar, träningar, aktiviteter och andra nyheter för utomhussäsongen 2023.

Kom och träffa såväl gamla som nya golfvänner och värm gärna upp med några slag inför utomhussäsongen. Alla medlemmar spelar fritt i golfsimulatorerna under kvällen. Avslutningsvis och som start på utomhussäsongen får alla som kommer en bollhink på Bromma för fortsätta övningar utomhus. Klubbkvällen avslutas kl 21.00. Allt detta för endast 50:-.

Anmäl och betala här för att delta på klubbkvällen..

Välkommen!

Björklidens Golfklubb