Dagsresa till Gripsholm – årets sista!

Dagsresa till Gripsholm

Följ med på årets sista dagsresa lördagen den 1 oktober, denna gång till Gripsholms härliga golfbana som vi besökt förr! Utflykten är öppen för medlemmar i Björklidens GK.

Första start är 12.00. Lunch vid ankomst och avslutningsfika ingår för endast 50 kr/person om du har fritt spel på Gripsholm i ditt medlemskap. I annat fall tillkommer greenfee som gäst till medlem 500:-. 24 platser finns tillgängliga och först till kvarn gäller som vanligt.

Lunch serveras från 11.00 och första start är 12.00. Vi spelar sällskapsgolf med en 18 håls poäng-bogey, som vanligt under lättsamma former. Efter färdig runda tar vi oss till Slottspaviljongen och tar en fika samt har en liten prisutdelning innan vi beger oss hem igen.

För bokning följ denna länk.

räkbåt

Följ med på klubbens skärgårdstur den 8 september!

Jarl Klang

Favorit i repris, räk och tacoafton på Vindhem

Klubben tar igen en tur ut i Stockholms vackra skärgård med M/S Vindhem torsdag 8 september, med garanterat trevligt umgänge, mat, dryck, live-musik och kanske en svängom.

Ät obegränsat med fräscha räkor, aioli, nybakat bröd och smör, eller Tacos om du föredrar det. Till dessert serveras en väl tilltagen ostbricka.

Pris endast 295:-/person som är starkt subventionerat av Björklidens Golfklubb (normalpris 475:-). Dryck tillkommer som du betalar själv ombord.

Avgång kl. 19.00 från Skeppsbron 101, Stockholm, precis nedanför Slottstrappan, påsläpp från kl. 18.00, ombordstigning senast kl. 18.45, avgång kl. 19.00, åter till Skeppsbron ca kl. 22.30.

Boka och betala gör du via länken nedan senast 29 augusti, OBS! begränsat antal platser så snabba på.

Välkommen!

pub Bishops arms

After work och pubkväll på Bishops Arms 1 september

Välkommen till en trevlig AW och pubkväll med Björklidens GK på Bishops Arms

Vi träffas torsdagen den 1 september kl. 18.00. Möte gamla och nya klubbkompisar, delta i en putt-tävling, ät, drick och må gott. Välj mellan hamburgare, halloumiburgare eller fish & chips och öl, vin eller alkoholfritt för endast 175:-per person.

Anmälan och betalning via länken nedan senast 30/8, vid eventuell avanmälan efter anmälningstidens utgång kan avgiften ej återbetalas.

Bishops Arms hittar du på Landsvägen 49 i Sundbybergs Centrum. Du tar dig lättast dit med Buss, Tvärbana, T-bana eller Pendeltåg.

Välkommen!