Image
7 maj, 2017

Häxjakten 2017

Hallå där, äntligen har jag startdatumen klara för Häxjakten!

Golftävling där vi tjejer spelar.

Vi spelar i par, försök hitta en spelpartner här, om du inte redan har en. Vi spelar bästboll poängboogey vilket betyder att man spelar ihop med sin partner och noterar bästa resultatet på det respektive hål. Längsta drive och närmast hål på varje tävling separat. Bubbel och skönhetsprodukter som vanligt. I år blir det bara 3 tävlingar, med finalen som vanligt på Nynäshamns GK. Där har vi prisutdelningen för samtliga tävlingar (utom längsta och närmsta det är på varje tävling för sig).

Tävlingsdatumen är:

  • 27 Juni Waxholm (anmäl via min golf) första boll kl. 16.08. Anmäl dig här
  • 29 Augusti Wermdö Golf & Country Club första bollen 15.30
  • 30 September Nynäshamns GK första boll 13.00

Nynäshamn kommer vi även att äta middag jag återkommer med meny och kostnad. Några brukar sova kvar för att spela en runda dagen efter. Pris på 2 rätters, för- och varmrätt 349:- Var och en anmäler sig själv till middagen på info@korunda.se.Pris för boende: Dubbelrum 1 780:-/pers ink frukost, enkelrum 1 290:- ink frukost. TIPS rummen brukar ta slut fort så anmäl dig asap.

Tävlingen på Waxholm ligger redan i golf.se, dom andra 2 tävlingarna kommer snart upp för anmälan. Har man hcp 37-54 så är man välkommen, men kommer att få spela med hcp 36,0.

Det här gör vi för att det är roligt, så kom igen och få spela på banor som du kanske inte alltid spelar, men med ett gäng glada tjejer!

Aktuell greenfeavgift, samt 50:- i tävlingsavgift är kostnaden. Tävlingsavgiften betalas kontant. Man behöver inte vara med på alla tävlingar om man inte kan

Välkommen!

Hälsningar Carita /Björklidens GK