Image
28 maj, 2019

HÄRLIG STÄMNING PÅ GOLFENS DAG!

På Golfens Dag med Björklidens GK på Golfstar Bromma lördag 25 maj var det full fart med allehanda aktiviteter och information om golfsporten, klubben och banan. Och många testade att svinga, i flera fall för första gången. Grillen gick för högtryck. Flera nya medlemmar gick med i klubben. Och pron Johan Almgren gav en lärorik uppvisning. Väder och vind skiftade, men inget regn, och dagen avslutades i strålande sol över Björklidens GK och Bromma. 

Den populära Tipspromenaden vanns av Evelina Björkquist med 10 rätt (av 11 möjliga) efter lottning bland de fyra deltagare som nådde samma enastående resultat. Evelina vann ett bollkort (värde 450:-) på Bromma. 

Lika spännande var det i räkneövningen ”Räkna antalet bollar i skålen”. Spannet var brett. En person lyckades pricka det rätta svaret 119 bollar. Imponerande. Vinnare heter Martin Sterner. Vinsten är en golflektion på Bromma med JA Golfakademi. 

5-kampen, med målgolf och andra utmaningar, var både spännande och utslagsgivande. Den främsta prestationen stod Jimmy Ölander för, som vann förstaplatsen. Den välförtjänta vinsten är ett bollkort (värde 450:-) på Bromma.

Grattis till alla vinnarna! Och tack till alla glada medlemmar och gäster under Golfens Dag!

Björklidens GK