Pga scratchgolf

Björkliden inomhus PGA Tour på Scratch golf – finaltävling 14 april!

14 april 08:45 12:00

Björkliden PGA Tour i samarbete med Scratch golf.

Nu är det äntligen dags för finalen i Björkliden PGA Tour som arrangeras i samarbete med Scratch Golf. En söndag i månaden från nov till mars har det spelats kvalificeringstävlingar. De banor som spelats har varit samma banor som den stora PGA-Touren spelat på under samma tävlingshelg. De i Björkliden GK som kvalificerat sig för finalspelet på Scratch Golf ska ha fått en inbjudan skickad direkt till sig. Notera gärna att ett bra resultat på PGA-Touren inte är kvalificerande för finalen på Björkliden PGA Tour på Scratchgolf. 

Spelschemat som genomförts,

19 Nov  The RSM Classic på Sea Island Golf Club (Seaside, Plantation)

02 Dec  Hero World Challenge på The Albany 

14 Jan  Sony Open på Waialae Country Club Hawaii

18 Feb  The Genesis Invitational på The Riviera Country Club

10 Mar  The Players Championship på TPC Sawgrass  (Stadium  Course)

Finaltävlingen

Spelas den 14-April på Scratch Golf och banan Augusta National samtidigt som PGA Touren spelar Masters Tournament på samma bana. Samling för genomgång är 08:45. Start av tävlingen är 09:00 och avslutas 12:00. Tävlingen genomförs med automatputtning samt att aktuellt handicap reduceras med 50 % pga puttning/lätta bunkrar. Till den avslutande finalen har de spelare kvalificerat sig som efter alla tävlingsomgångar, har samlat flest poäng. Vinsten i den sammanlagda PGA tävlingen är 5 timmar på Scratch golf, 2:an får 3 timmar och 3:an 1 timme. 

Spelplatsen är som tidigare Scratch golf, Ekbacksvägen 32 i Bromma. Parkering finns både på bak- och framsidan av byggnaden. På framsidan kostar det 5 kr timmen. På baksidan finns några gratisplatser men glöm inte p-skivan i bilfönstret.

Välkommen till finalen!

Björklidens Golfklubb

Eventet startar
2024-04-14 08:45:00
Eventet slutar
2024-04-14 12:00:00

Kommande events