Björklidens GK inomhusgolf med Scratch Golf Bromma

Scratch Golf
Ditt medlemskap i Björklidens GK ger dig specialpriser på inomhusgolf hos Scratch Golf i Bromma

Genom Björklidens GK får du som medlem automatiskt Scratch Golf bästa priser på inomhusgolf och behöver inte köpa något kort för att få rabatt. Du får samtidigt möjlighet att delta i klubbens tävlingar och träningstillfällen som arrangeras på Scratch Golf och självklart som vanligt delta i alla andra aktiviteter som klubben anordnar. Läs nedan hur du registrerar dig för att spela på Björkliden – Scratch Golf.

Prislista per matta

Prislista (1 ggr = 1 tim) Ordinarie pris Björklidens GK!
1 ggr.  250 kr  200 kr
10 ggr. klippkort 1950 kr 1650 kr
1 ggr. vardag fram till kl. 16:00  195 kr  150 kr
10 ggr. klippkort   Vardag  fram till kl. 16:00 1750 kr 1350 kr
Priserna avser per matta, 2 – 3 personer kan dela på en matta.

Du behöver alltid göra en bokning innan spel. För att kunna boka behöver du göra följande, ladda ner appen MATCHi och registrera dig som ny användare. När detta är klart tag kontakt med receptionen på Scratch Golf som efter medlemskontroll registrerar dig som medlem i Björklidens Golfklubb hos Scratch Golf.

Scratch Golf, Ekbacksvägen 32 (tvärgata till Norrbyvägen) i Bromma. Öppet kl. 10.00 – 22.00 ALLA dagar.

Björklidens Golfklubb i samarbete med Scratch Golf