Följ med på klubbens golfresa till Björkliden i Lappland 28 juli – 2 augusti

Med sköna och varma minnen från de senaste åren ger vi oss iväg till Lappland och Björklidenbanan igen. Även denna gång kommer aktivitetsveckan att handla om allt mellan fjällvandring och fiske och naturligtvis golf i olika former.  Klubben har förreserverat 6 stugor. Pris för inkvartering i 4-bäddsstuga och golf dygnet runt på Björklidenbanan är 1200: - per person, 5 nätter. Vi kommer som tidigare år att besöka Narviks fantastiska golfbana (31/7) med en gemensam tävling med norrmännen. Kanske blir det också ett besök i toppstugan Låkktatjåkko och Kirunagruvan men det beror på vädergudarna. Övrigt på programmet är en partävling, Arctic Solo, Björklidenmästerskapen, Lennart Molanders Vandringspris samt mycket spontan golf under midnattssolen.

Bokning av resa till Björkliden görs individuellt. Nedan finns ett förslag med tåg direkt till fjällhotellet som fungerar bäst. Det går även att flyga upp till Kiruna och sedan ta länsbussen till Björkliden. För information reser några deltagare upp med flyg redan den 27 juli, hör av dig omgående om det är ett alternativ för dig. Angivet pris för tågtransporten nedan är gällande dagspris. Om du är intresserad så boka snarast på SJ.se då priset ökar ju längre du väntar. Det finns 30 platser och redan nu är 14 platser bokade. Din anmälan önskas senast den 20 juni. Reseledare är Jarl Klang och Ginger Flärvall.

Resa till Björkliden.

• Tåg SJ liggvagn avresa Stockholm 27 juli 18.11 ank. Abisko Turiststation 28 juli 11.14 transfer till Björkliden 11.24 ankomst 11.39, allt på en biljett. Pris 1051: -.

Hemresa till Stockholm.

• Buss avresa Björkliden 2 augusti 16.08 ank. Abisko Turiststation 16.23 byte till Tåg SJ liggvagn avg. 16.38  ank. Stockholm 3 augusti 10.59, allt på en biljett. Pris 551: -

För anmälan och bokning av plats i stuga: mail till jarl.klang@mail.com med namn, adress och telefon samt golf-ID och övriga kontaktuppgifter du vill lämna. Ange också om du har önskemål vilka du vill dela stuga med. Rum finns också att boka på hotellet men är betydligt dyrare.

Comments are closed.