Dagsresa till Gripsholm – årets sista!

oktober 1 12:00 - 18:00

Dagsresa till Gripsholm

Följ med på årets sista dagsresa lördagen den 1 oktober, denna gång till Gripsholms härliga golfbana som vi besökt förr! Utflykten är öppen för medlemmar i Björklidens GK.

Första start är 12.00. Lunch vid ankomst och avslutningsfika ingår för endast 50 kr/person om du har fritt spel på Gripsholm i ditt medlemskap. I annat fall tillkommer greenfee som gäst till medlem 500:-. 24 platser finns tillgängliga och först till kvarn gäller som vanligt.

Lunch serveras från 11.00 och första start är 12.00. Vi spelar sällskapsgolf med en 18 håls poäng-bogey, som vanligt under lättsamma former. Efter färdig runda tar vi oss till Slottspaviljongen och tar en fika samt har en liten prisutdelning innan vi beger oss hem igen.

För bokning följ denna länk.

Datum:
oktober 1