Utomhusträning för damer och mix seniorer dam/herr på Bromma varje onsdag!

april 6 16:00 - juni 22 17:00

Hej alla golftjejer, nya som erfarna och även seniorer herr och dam i mixgruppen! Nu drar vi igång de populära onsdagsträningar på Bromma Golf på allvar.

Fram till den 22 juni kör vi igång med fyra träningstimmar och dessutom med möjlighet till spel på banan för de i damgruppen som har träning 15.00 och 16.00. Den mixade gruppen herr och dam har sin träningstimme med start 18.00. Tiderna för samtliga grupper kommer som vanligt justeras senare under hösten och anpassas till solnedgången.

Träningstider:

• kl. 15.00 Dam
  • kl. 16.00 Dam
  • kl. 17.00 Dam
  • kl. 18.00 Mix Seniorer dam/herr

Den här säsongen anmäler ni er och betalar med Simple signup, samma system vi använt oss av för inomhusgolfen. Länken till bokningen finns längre ner och läggs ut löpande varje vecka tors/fred.

• Träningen är öppen för medlemmar i Björklidens Golfklubb.
  • Det finns 10-11 platser till varje träningstimme.
  • Kostnaden för träningen är 60 kr per gång, betalning görs samtidigt som anmälan.
  • Det är först till kvarn som gäller.
  • Anmälan är bindande och avgiften betalas inte tillbaka vid förhinder.

Träningarna är subventionerade av Björklidens GK och leds av vårt duktiga pro Johan Almgren, lektionen är 55 minuter.

Länk till bokningen den 18 maj hittar du här!

Med hopp om ytterligare en härlig golfsäsong med mycket träning och glada skratt!!

Välkommen!

Riitta Ginger Jarl