Utomhusträning för damer och mix seniorer dam/herr på Bromma varje onsdag – sista för i år!!

augusti 3 15:00 - september 28 17:00

Hej alla golftjejer, nya som erfarna och även seniorer dam och herr i mixgruppen! Nu fortsätter vi de härliga onsdagsträningar på Bromma Golf.

Från den 3 augusti kör vi igång med tre träningstimmar och dessutom med möjlighet till spel på banan för de damgrupper som tränar 15.00 och 16.00. Planen är att hålla igång träningen fram till och med den 28 september. Den mixade gruppen herr och dam har sin träningstimme med start 17.00. Tiderna för grupperna kan komma att justeras senare under hösten och anpassas till solnedgången. Vi tränar allt från puttning till drive! Träningstider denna sista gång för i år är:

• kl. 15.00
  • kl. 17.00 Seniorer mix dam/herr

Efter träning hänger de damer som tränar 15.00 och vill med ut på banan och träna på sina nya färdigheter, med på en liten skojstävling. Ni anmäler er och betalar via Simple signup. Länken till bokningen finns längre ner och läggs ut löpande varje vecka tors/fred.

• När du anmäler dig på simplesignup så vill vi att du samtidigt kryssar i om du vill vara med på skojstävlingen på banan.
  • När du anmält att du vill vara med på skojstävlingen så swishar du 25 kronor till 0707592843 eller 0704216049, pengarna går oavkortat till lite priser.

Om du inte fått plats på träningen men ändå vill vara med på banan så ring till oss nedan och hör om det finns plats. Riitta; 070-7592843 eller Ginger; 070-4216049

• Träningen är öppen för medlemmar i Björklidens Golfklubb.
  • Det finns 11 platser till varje träningstimme.
  • Kostnaden för träningen är 60 kr per gång, betalning görs samtidigt som anmälan.
  • Det är först till kvarn som gäller.
  • Anmälan är bindande och avgiften betalas inte tillbaka vid förhinder. Du kan däremot överlåta din plats till annan medlem.

Träningarna är subventionerade av Björklidens GK och leds av vårt duktiga pro Johan Almgren, lektionen är 55 minuter. Länk till bokningen den 28 september hittar du här!

Med hopp om en härlig höstsäsong med mycket träning och glada skratt!

Välkommen!

Ginger & Riitta Ansvariga för damsektionen