Generella regler för greenfee och bokning

Greenfees 2017:

DIFFERENTIERADE GREENFEES

Vi har en differentierad Greenfee beroende på när du vill spela.Juniorer betalar alltid halv greenfee. GolfStar-medlem får på sina banor ta med sig upp till tre gäster i bollen till rabatterad greenfee (25%). Alla andra ska erlägga vid respektive tidpunkt gällande greenfee.
Det går ej att kombinera greenfee-rabatter.

FÖRHANDSBOKNING

GOLFSTAR-MEDLEM* – 30 dagar före spel. Max tre tider bokade samtidigt.
VIP-MEDLEM – 9 dagar före spel
CLOUD GC-MEDLEM och GREENFEEGÄSTER – 3 dagar före spel
*GolfStar Play All/Play Weekday/Play 9 Holes/Play 6/Play Greenfee/Play Youth/Play Junior/PlayKids.

INCHECKNING

Incheckning ska ske i receptionen senast 15 minuter innan starttid för samtliga spelare i bollen. Sker inte detta förlorar spelaren sin exklusiva rätt till starttiden. Receptionen och våra golfvärdar har också möjlighet att "fylla på i bollarna" med väntande spelare.

Sker spel på bollrännetid ska SAMTLIGA spelare, alltså även medlemmar, ALLTID skriva in sig i greenfeeboken som ligger i anslutning till receptionen. Greenfeegäster skall ALLTID före start betala greenfeeavgift. Om receptionen är stängd, vänligen följ instruktionen för Swishbetalning eller använd våra greenfee-kuvert vid kontantbetalning. Kuvertet läggs i brevinkastet.

OBS! Spel utan förväga betalning medför bestraffning i form av dubbel greenfee och blir dessutom rapporterad till sin hemmaklubb.

Uthyrning 2017:

HYRA AV GOLFKLUBBOR

Vi har ett antal golfset till uthyrning. De kostar 250:-/runda att hyra. Om du vill hyra klubbor gör du det genom att ringa till receptionen på den anläggning som du ska spela.

HYRA AV GOLFVAGNAR

På samtliga banor har vi golfvagnar för uthyrning. De kostar 30:-/dag och du betalar din hyra i receptionen i samband med att du checkar in. OBS! Är du GolfStar-medlem så ingår lån av vagn i samband med spel på alla dina anläggningar.

HYRA AV GOLFBILAR

Golfbil hyr du i mån av tillgång för 400kr/runda, med uppvisat sjukintyg för 300:-/runda. Du kan också köpa ett årskort som gäller på samtliga GolfStars anläggningar för 5.000:-. Med uppvisat sjukintyg kostar årskortet 4.000:-. För att säkerställa golfbil måste du boka den i god tid och det gör du genom att ringa till receptionen på den anläggning där du ska spela.