Medlemsformer 2017

Uppdatering 2016-11-29 - se separat sida om medlemskap

GolfStar (F.d. Unipeg) har nu uppdaterat sina medlemsformer vilket ni kan läsa om nedan. Notera dock att specifika medlemsformer för Björklidens Golfklubb är ännu inte klara. Letar ni efter en medlemsform specifikt med spel på Bromma respektive Bodaholm, så bör ni avvakta lite tills det är klart.

GolfStar bjuder på många nyheter inför 2017

Bolagen Unipeg och TopTee gick under 2016 samman och bildade GolfStar. Vårt mål är helt enkelt att skapa ett ännu bättre och mer omfattande erbjudande till alla golfälskare. Vi tycker att 21 golfbanor på 14 anläggningar och 12 klubbar talar sitt tydliga språk:
GolfStar har Stockholms största och bästa golferbjudande!

För att förenkla för dig som medlem kommer vi att fasa ut Unipeg och TopTee:s varumärken och medlemsformer. Vi vill fokusera och samla alla erbjudanden i GolfStar varför vi inför 2017 bjuder på flera nyheter:
- NYA MEDLEMSFORMER!
- GOLFABONNEMANG i 36 MÅNADER OCH NY BETALNINGSMODELL!
- NYA LOJALITETSFÖRMÅNER I ALLA GOLFSTARS MEDLEMSFORMER

Läs mer om alla nyheterna HÄR

Comments are closed.