Anmäl dig till Björklidens Golfklubbs nyhetsbrev

Nyhet!
GRUPPTRÄNING PÅ ONSDAGAR
FÖR BJÖRKLIDENS SENIORER!

Med start onsdag 15 maj träffas vi på Bromma mellan kl 18.00-19.00 förträning tillsammans. Gruppträningen, med olika övningar och moment, leds av Pro från Golfakademin.

Endast 50:-/senior! Anmäl ditt deltagande genom att swisha 50:- till aktivitetsansvarige på 0708-34 35 35 senast kl 12.00 samma dag.

Välkommen!
Björklidens Golfklubb.

Save The Date!
Golfens Dag LÖRDAG 25/5 med Björklidens GK på Bromma.
Öppet Hus med Specialerbjudanden, Aktiviteter och Överraskningar!
Mer info kommer.
Välkommen

Säsongens tävlingar upplagda

Den som är lite vaken har säkert upptäckt att säsongens tävlingsprogram nu är upplagt. Nästa Solo-tävling är Solo 2 som spelas på Bromma 11 maj.

Läs mer och anmäl dig via Min Golf, eller via den här länken >>

Var med och fira att Upplands Golfförbund fyller 40 år.

Kvaltävling till UGF Masters där bästa lag går vidare till finalen som spelas på Ålands GK i September.

Spelform: Fyrboll slaggolf
Anmälningsavgift: 500:-/lag -
Anmälningsavgift medlemmar i Björklidens GK: 400:-/lag (klubben subventionerar)

Startkit ingår till alla deltagare.

Öppen för medlemmar (födda 1997 el tidigare) i klubb som tillhör Upplands Golfförbund.Anmäl dig till kvaltävlingen på Bodaholm 26 maj via Min Golf eller den här länken >>

Om du behöver droppa bollen vid ett s.k. rött pliktområde, så är det detta som gäller.