Scratch Golf

Här anmäler du dig till damgolf på Scratch Golf – nästa 6 mars

6 mars 17:00 19:00

Hej alla damer i Björklidens golfklubb!

Nu är det onsdagsgolf igen inomhus med golfsimulator hos Scratch Golf i Bromma, Ekbacksvägen 32. Vi spelar på onsdagar kl. 17:00-19:00 fram till utesäsongen startar igen i slutet av april.  Kostnaden är 150 kr per person och tillfälle och vi är alltid 2 spelare som delar på en matta. Vi spelar en trevlig golfbana under två timmar och bör lätt hinna med alla 18 hålen.

Anmälan för kommande onsdag öppnar normalt fredag och stängs kl. 19 på måndag, sedan måste vi meddela golfhallen hur många som spelar på onsdagen. Det finns 18 platser och först till kvarn gäller som alltid. Anmälan och betalning görs på en och samma gång via länken nedan som uppdateras varje fredag.

Anmäl dig här: Damgolf onsdag 6 mars 17.00-19.00

Observera att anmälan är bindande, blir du sjuk eller får andra förhinder måste vi få in en reserv om deltagaravgiften ska kunna betalas tillbaka.

Ta med dig klubbor och ett gott humör så ses vi på onsdagarna framöver på någon trevlig bana!

Välkomna

Ginger och Riitta                                                                                                                                                Björklidens Golfklubb

Datum:
6 mars