• Detta evenemang har redan ägt rum.

Regelkväll för medlemmar på Bishops Arms 10 mars

mars 10 18:00 - 20:00

Trivsam regelkväll 10 mars kl. 18-20 på Bishops Arms för medlemmar i Björklidens GK!

Björklidens Golfklubb bjuder in till en aktivitet med uppfräschning av regelkunskaper inför den stundande säsongen. Vi går igenom nyttiga regler och också de regelförändringar som infördes 2019. Som avslutning testar vi våra nyvunna kunskaper i en lagQuiz. Vi sitter i egen lokal, med tillgång till puben.Vi har 48 platser och först till kvarn gäller. Du anmäler dig på länken nedan inklusive gör din betalning på 125:- som inkluderar en bit mat, kaffe/te, och en Öl (även alkoholfri) eller ett Glas vin. Du kan välja mellan Hamburgare, Hallouimi burgare och Fish&Chips, beställer gör du vid anmälan. Priset är subventionerat av klubben.

Bishops Arms, Landsvägen 49 i Sundbybergs Centrum. Till Sundbyberg tar man sig förslagsvis med Buss, Tvärbana, T-bana eller Pendeltåg.

För anmälan till regelkväll 10 mars följ länken här.  Vid eventuell avanmälan efter anmälningstidens utgång 5 mars, återbetalas ej avgiften.

Ta tillfället i akt att fräscha upp dina kunskaper i golfreglerna som kan komma till god nytta framöver!

Välkomna!

Datum: