Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Regelkväll för medlemmar på Bishops Arms 22 mars

mars 22 18:00 - 20:00

Trivsam regelkväll 22 mars kl. 18-20 på Bishops Arms för medlemmar i Björklidens GK!

Björklidens Golfklubb bjuder in till en nyttig aktivitet med uppfräschning av regelkunskaper inför den stundande säsongen. Vi går igenom regler och de regelförändringar som nyligen infördes. Om tiden medger testar vi som avslutning våra nyvunna kunskaper i en lagQuiz. Vi sitter i egen lokal med 48 platser och först till kvarn gäller. Du anmäler dig på länken nedan inklusive gör din betalning på 150:- som inkluderar en bit mat, kaffe/te, och en Öl (även alkoholfri) eller ett Glas vin. Du kan välja mellan Risoni med parmesan, rödvinssås, bacon och kyckling, 2. Skomakarlåda 3. Veg Ugnsbakad rotselleri, risoni, svamp och grönsakssky (risoni är en form av kortskuren pasta), beställer gör du här vid anmälan. Priset är subventionerat av klubben.

Bishops Arms, Landsvägen 49 i Sundbybergs Centrum. Till Sundbyberg tar man sig förslagsvis med Buss, Tvärbana, T-bana eller Pendeltåg.

För anmälan till regelkväll den 22 mars följ länken här.  Vid eventuell avanmälan efter anmälningstidens utgång 19 mars, återbetalas ej avgiften.

Ta tillfället i akt att fräscha upp dina kunskaper som kan komma till god nytta framöver!

Välkomna!

Björklidens Golfklubb

 

Detaljer

Datum:
mars 22
Tid:
18:00 - 20:00
Evenemang Kategorier:
, , ,
Evenemang Taggar:
, , ,

Plats

Bishops Arms Sundbyberg

Arrangör

Björklidens Golfklubb