Nyhet – golfresa med övernattning till Orresta GK 8-9 juli

juli 8 12:00 - juli 9 16:00

Orresta klubbhus

Följ med klubben på resa med övernattning till Orresta GK och 2 rundor golf

Orresta Golf & Konferens erbjuder golfspel i två landskap på en lätt kuperad park och skogsbana. Banan är förlåtande för spelare med högre HCP, men erbjuder utmaningar för spelare med lägre HCP. Banan är rankad 2:a i Västmanland av Golf Digest

Kostnaden är endast 1500:- per person i delat dubbelrum och är ordentligt subventionerat av Björklidens GK.

I priset ingår;

–  18 hål golf – två rundor, fredag 8 juli 13.00 och lördag 9 juli 10.00

–  3-rätters middag

–  Boende i dubbelrum

–  Frukostbuffé

Vi spelar en lättsam poäng – bogey båda dagarna och belönar några goda resultat. I övrigt ska vi bara ha kul och trevligt i gott sällskap.

Fyll i om du behöver skjuts eller om du kan skjutsa någon så blir det lättare för alla som vill att hänga med!! Vi samlas på Orresta på fredag 8 juli 12.00. Första starttid är kl 13:00. Obs! Det finns endast 24 platser att boka, först till kvarn gäller. Resan öppen för medlemmar i Björklidens GK.

Anmälan gör du på denna länk.

Kontaktperson: Jan Ulrich 073-8113214, jano.ulrich@outlook.com eller jarl Klang 0708-343534 jarl.klang@mail.com

Välkomna

Börjar: