Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Inomhusgolf -Björklidens GK och Scratch Golf bjuder in till Öppet Hus

16 januari, söndag - 2022 16:00 - 20:00

Scratch Golf

BJÖRKLIDENS GK OCH SCRATCH GOLF BJUDER IN TILL ÖPPET HUS!

Björklidens GK har för 2022 inlett ett partnersamarbete med Scratch Golf i Bromma. Tillsammans ger vi dig som medlem i Björklidens GK möjlighet till träning och spel i en nyöppnad hall för inomhusgolf i Bromma till mycket förmånliga priser. Moderna golfsimulatorer ger dig en direkt feedback på spelform antingen på rangen eller på någon av de 100-tals banor som finns möjlighet att bekanta sig med. Perfekt för dig som vill hålla svingen igång hela året! Känner du bara för att komma förbi och ta en fika finns den möjligheten också.

Som start på samarbetet bjuder vi in till ÖPPET HUS för alla Björklidare torsdag 13/1 kl. 16-20, och söndag 16/1 kl. 16-20. Då kan du fritt prova på spel i golfsimulator, få information om tekniken, hur du bokar samt ta del av våra förmånliga erbjudanden för vinterns och vårens träningar och tävlingar inomhus och inte minst träffa dina härliga golfkompisar. Klubben bjuder på kaffe, läsk/öl och macka, och behöver då veta att du kommer. Boka dig via länken nedan för torsdag 13/1 eller för söndagen den 16/1. Beroende på gällande restriktioner från FHM finns det 60 platser tillgängliga torsdag respektive söndag, först till kvarn!

Använd dessa länkar för anmälan:
Torsdag 13/1 
Söndag 16/1 

Scratch Golf är öppet mellan kl. 10-22 alla dagar och erbjuder oslagbara Björkliden-priser alla tider, förbokning krävs. Dessutom kommer Björklidens GK arrangera gemensamma tränings- och speltillfällen för 60+ och tjejgruppen varje onsdag. Preliminära tider är 15–17 för 60+ och 17–19 för tjejgruppen. Utöver det planeras ett antal klubbtävlingar och sociala sammankomster på Scratch Golf. Mer information kommer att ges under och efter Öppet Hus i nyhetsbrev och på denna web-plats.

Förhoppningen från Björklidens GK och Scratch Golf är att vi genom samarbetet skapar en träffpunkt även vintertid för klubbens medlemmar och får en möjlighet att hålla igång golfen året runt!

Hur du hittar till Scratch Golf:
Scratch Golf, Ekbacksvägen 32 (tvärgata till Norrbyvägen) i Bromma. Parkering finns både på bak- och framsida av huset. Det går även att nyttja tvärbanan hållplats Norra Ulvsunda eller buss 129, Ekbacksvägen alt. Buss 176 eller 177, Norrbyvägen.

Styrelsen
Björklidens Golfklubb

Detaljer

Datum:
16 januari, söndag - 2022
Tid:
16:00 - 20:00
Evenemang Kategorier:
, , ,
Evenemang Taggar:
, , , , ,

Plats

Scratch Golf
Ekbacksvägen 32
Bromma, Sverige

Arrangör

Björklidens Golfklubb