• Detta evenemang har redan ägt rum.

Följ med på klubbens skärgårdstur den 8 september!

september 8 18:00 - 22:30

räkbåt

Favorit i repris, räk och tacoafton på Vindhem

Klubben tar igen en tur ut i Stockholms vackra skärgård med M/S Vindhem torsdag 8 september, med garanterat trevligt umgänge, mat, dryck, live-musik och kanske en svängom.

Ät obegränsat med fräscha räkor, aioli, nybakat bröd och smör, eller Tacos om du föredrar det. Till dessert serveras en väl tilltagen ostbricka.

Pris endast 295:-/person som är starkt subventionerat av Björklidens Golfklubb (normalpris 475:-). Dryck tillkommer som du betalar själv ombord.

Avgång kl. 19.00 från Skeppsbron 101, Stockholm, precis nedanför Slottstrappan, påsläpp från kl. 18.00, ombordstigning senast kl. 18.45, avgång kl. 19.00, åter till Skeppsbron ca kl. 22.30.

Boka och betala gör du via länken nedan senast 29 augusti, OBS! begränsat antal platser så snabba på.

Välkommen!

Datum: