Följ med på klubbens årliga resa till Björkliden Lappland 23 juli – 30 juli UPPDATERAD

juli 23 - juli 30

Björkliden hål 14

Med sköna minnen från de senaste årens resor ger vi oss iväg till Lappland och Björklidenbanan igen. Även denna gång kommer aktivitetsveckan att handla om allt mellan fjällvandring, träffa gamla och nya vänner och naturligtvis golf i olika former. Klubben har förreserverat 5 stugor. Pris för inkvartering i stuga och golf dygnet runt på Björklidenbanan är 1300: – per person, 6 nätter. Vi kommer som tidigare år också att göra en del utflykter i närområdet och kanske blir det återigen ett besök på Narviks fantastiska golfbana om FHM tillåter resor över gränsen. En vandring till toppstugan Låkktatjåkko och en fisketur för de som är intresserade, finns också med i planerna. Mycket är upp till vädergudarna men vi är flexibla i planeringen. Övrigt på programmet finns en lag- och en partävling, Arctic Solo, Björklidenmästerskapet, Lennart Molanders Vandringspris samt mycket spontan golf under midnattssolen.

Bokning av resa till Björkliden görs och betalas individuellt. Nedan finns ett förslag med VY-tåg från Stockholms central direkt till Björkliden som är det absolut bästa alternativet. Boka gör du lättast på SJ.se och se till att du gör detta omgående då efterfrågan är stor på liggplatser och antalet är mycket begränsat, dessutom ökar priset närmare avgång. Resan är öppen för medlemmar i Björklidens golfklubb och det finns 25 platser förbokade i stuga. Sista dag för anmälan är den 23 juni. Reseledare Jarl Klang och Ginger Flärvall.

Rekommenderad resa till/från Björkliden som bokas individuellt (boka bäst på sj.se) OBS! Nästan slut

• Tåg VY liggvagn avresa Stockholm 23 juli 18.03 ank. Björkliden 24 juli 11.19.
  • Tåg VY liggvagn avresa Björkliden 30 Juli 16.29 ank. Stockholm 31 juli 09.22

NYTT

Nu finns även en bra möjlighet att ta flyget direkt från Arlanda till Kiruna med busstransfer direkt till Björkliden

• Flyg med Norwegian avresa Arlanda 23 juli 12.40 ank. Kiruna 14.15  Bustransfer Kiruna direkt till Björkliden
  • Busstransfer Björkliden till Kiruna. Flyg Norwegian avresa Kiruna 30 juli 14.45 ank Arlanda 16.20.
  • Se till att du bokar din resa med bagage dvs Lowfare+ och lägg till golfbag
  • Kostnad för busstransfer Kiruna-Björkliden fram och tillbaka kostar 700:- eller 350 om du bara har transfer en väg.

För anmälan och bokning av plats i stuga: mail till jarl.klang@mail.com med namn, adress och telefon samt golf-ID och samt hur du tar dig till Björkliden. Ange också om du har önskemål vem/vilka du vill dela stuga med. Rum finns också att boka på hotellet men är betydligt dyrare (0980-64100).

Börjar:
juli 23