• Detta evenemang har redan ägt rum.

Här anmäler du dig till damgolf inomhus på onsdagar

januari 19 17:00 - mars 30 19:00

Scratch Golf

Hej alla glada golftjejer!

Nu kör vi igång onsdagsgolfen igen men nu är det simulatorgolf inomhus hos Scratch Golf i Bromma som gäller, Ekbacksvägen 32. Vi spelar på onsdagar kl. 17:00-19:00 fram till utesäsongen startar och kostnaden är 110 kr per person och tillfälle.

Vi kommer till att börja med att vara tre tjejer i varje boll/matta och spela en golfbana tillsammans, vi får se om vi hinner alla 18 hål på de två timmarna.

Anmälan öppnar på söndagar och stängs kl. 18 på på måndag, sedan måste vi meddela golfhallen hur många som spelar kommande onsdag. Det finns 20 platser och först till kvarn gäller som alltid. Anmälan gör du via länken nedan som uppdateras varje söndag. Du anmäler dig och betalar på en och samma gång.

Anmäl dig här: Damgolf onsdag 30 mars 17.00-19.00

Observera att anmälan är bindande, blir du sjuk eller får andra förhinder måste vi få in en reserv om deltagaravgiften ska kunna betalas tillbaka.

Det finns också två reservplatser att boka om det är fullt, plats fås vid eventuell avbokning och meddelas i så fall via telefon.

Ta med dig klubbor och ett gott humör så ses vi på onsdagarna framöver på någon trevlig bana!

Välkomna

Ginger och Riitta                                                                                                                                                Björklidens Golfklubb

Börjar:
januari 19&nbsp17:00