Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Dags att boka årets klubbresa till Björkliden Lappland 28 juli – 4 augusti.

juli 28 08:00 - augusti 4 17:00

Björkliden lapporten

Äntligen kan vi börja planera för årets resa till Björkliden!

Med härliga minnen från de senaste årens Björklidenresor förbereder vi oss igen för årets tur till Lappland och Björklidenbanan. Även denna gång kommer aktivitetsveckan vara fylld med fjällvandring, äventyr, träffa gamla och nya vänner och naturligtvis en hel del golf. Klubben har reserverat 5 stugor. Pris för inkvartering i stuga och golf dygnet runt på Björklidenbanan är 1800: – per person, 7 nätter. Stannar du en natt kortare t.ex. om du åker tåg, eller längre får du dra av eller lägga till 300:-. Vi kommer som vanligt göra en del utflykter i närområdet och kanske blir det även ett i Norge och besök på Narviks golfbana som vi besökt ett antal gånger. En vandring till toppstugan Låkktatjåkko eller Trollsjön och en fisketur för de som är intresserade finns också med i planerna. Mycket är upp till vädergudarna men vi är som vanligt flexibla. Övrigt på programmet finns en lag- och en partävling, Arctic Solo, Björklidenmästerskapet, Lennart Molanders Vandringspris samt mycket spontangolf under midnattssolen.  

Bokning av resan till Björkliden görs och betalas individuellt. Nedan finns förslag med tåg och flyg. Tåg från Stockholms central direkt till Björkliden är det absolut enklaste alternativet. Boka gör du lättast på SJ.se eller Vy.se och gör då detta så snart det blir bokningsbart. Efterfrågan är stor på liggplatser och priset ökar närmare avgång. Klubbresan är öppen för medlemmar i Björklidens golfklubb och det finns 25 platser förbokade i stuga. Sista dag för anmälan är 20 juni men som nämnts behöver din bokning på tåg eller flyg behöver göras långt innan för att få bra priser.

Rekommenderad tågresa till/från Björkliden som bokas individuellt.

  • Tåg VY liggvagn avresa Stockholm 28 juli 18.10 ank. Björkliden 29 juli 11.17.
  • Tåg VY liggvagn avresa Björkliden 4 augusti 16.30 ank. Stockholm 5 augusti 09.26
Det finns även flyg till Kiruna som är ett bra alternativ, det gäller även här att boka snabbt för att få plats till bra pris, både Norwegian och SAS flyger. Tänk på att det är tillägg för golfutrustning.

Nedan ett förslag på flyg med SAS som flera deltagare redan bokat på.

  • 28 juli. SAS avresa Arlanda 12.40 ank. Kiruna 14.10  information om busstransfer kommer när när vi ser hur många som har informerat om behov vid anmälan.
  • 4 augusti. SAS avresa Kiruna 14.40 ank Arlanda 16.15.
  • Se till att du bokar din resa med extra bagage för att få med din golfbag
För anmälan, bokning och betalning av plats i stuga och golf: Använd denna länk. Men boka först din resa med tåg/flyg så du ordnat transport. Ange också om du har önskemål om transfer från flyg och vem/vilka du vill dela stuga med. Rum finns också att boka på hotellet men är betydligt dyrare (0980-64100). Har du frågor, maila någon av reseledarna Jarl Klang (jarl.klang@mail.com) och Ginger Flärvall (flarvall@gmail.com). Välkommen och häng med!

Björklidens Golfklubb

Detaljer

Börjar:
juli 28&nbsp08:00
Slutar:
augusti 4&nbsp17:00
Evenemang Kategorier:
, , ,
Evenemang Taggar:
, , ,

Plats

Björkliden Lappland

Arrangör

Björklidens Golfklubb