Boule i Rålambshovsparken med Björklidens GK 30 juni

juni 30 18:30 - 20:30

Rålambshovsparken Boulebar

Vi upprepar förra årets succé.  Torsdagen 30/6 träffas vi igen och spelar boule, äter och har trevligt tillsammans på populära BouleBar i Rålambshovsparken i Stockholm.

Vi samlas senast kl 18.30. Spelet börjar kort därefter, 90 minuter boulespel ingår och en tvättäkta boulenörd guidar oss i grunderna i spelet och en härlig blandning av franska charkuterier och ostar serveras vid banan! Den soliga aftonen avrundas sedan med en liten prisutdelning för bästa lag. Alla kan vara med, från nybörjare till proffs.

Eventet är öppet för medlemmar i Björklidens golfklubb och deltagaravgiften är subventionerad av  Björklidens GK, Endast 195:-! för boulespel, bouleguide, och fransk delikatesstallrik. Dryck väljer och betalar du själv på platsObs, begränsat antal platser och först till kvarn gäller som vanligt.

Anmälan senast den 21 juni, via denna länk.

Vive La Rébouletion!

Välkommen!