• Detta evenemang har redan ägt rum.

Här anmäler du dig till 60+ sällskapsgolf inomhus på torsdagar

januari 27 12:00 - mars 31 14:00

Scratch Golf

60+ Golf på gång igen!

Nu kör vi igång sällskapsgolf för 60+ på torsdagar men nu är det simulatorgolf inomhus hos Scratch Golf i Bromma som gäller, Ekbacksvägen 32. Vi spelar på torsdagar kl. 12:00-14:00 fram till utesäsongen startar och kostnaden är 90 kr per person och tillfälle.

Vi är tre spelare som delar en matta och spelar samma golfbana tillsammans, vi hoppas hinna alla 18 hål på de två timmarna. Anmälan för spel kommande torsdag öppnar på söndag och stängs kl. 18 på tisdag, sedan måste vi meddela golfhallen hur många vi blir. Det finns 17 platser och först till kvarn gäller som alltid. Du anmäler dig via länken nedan och betalar på en och samma gång.

Anmälan till 60+ golf: torsdag 31 mars 12.00-14.00

Observera att anmälan är bindande, blir du sjuk eller får andra förhinder måste vi få in en reserv om deltagaravgiften ska kunna betalas tillbaka.

Det finns också två reservplatser att boka om det är fullt, plats fås vid eventuell avbokning och meddelas i så fall via telefon.

Ta med dig klubbor och ett gott humör så syns vi på någon trevlig bana tillsammans!

Välkomna

Annki och Anders                                                                                                                                                Björklidens Golfklubb

Börjar:
januari 27&nbsp12:00