Stämningen på topp på pubkvällen

• engelen1
  • engelen2
  • engelen3

Det var en festlig pubkväll på Engelen 6 april. Stämningen var på topp. Björklidarna trivdes både i baren och på puttinggreen. Här är några av medlemmarna som var på plats.

Håll utkik efter kommande aktiviteter!

Tjejgolf!

Hej alla glada tjejgolfare!

Nu är det dags att dra igång ”afterworkgolfen” igen! Tanken är att vi träffas, spelar 9 hål tillsammans varje onsdag eftermiddag! Alla är välkomna, oavsett om du är golfare sedan 100 år tillbaka i tiden eller tog ditt gröna kort i går.

Den 10 maj startar vi, då ses vi på Bromma Golf vid 16:30 och då har jag bokat starttider till 17:00.

Varje gång kör vi en liten skojtävling, "färst" puttar, snörgolf, gör om gör rätt, rosa bollen etc. Inga allvarliga poängtävlingar utan roliga, tokiga tävlingar där alla kan vara med och bidra.

Anmäler sig gör man genom att ringa eller gå in i receptionen på Bromma Golf och skriva upp sig på listan som ligger där. Kostnaden för tävlingsmomentet är 20 kronor som oavkortat går tillbaka som priser direkt efter målgång!

Tveka inte utan häng med nu och passa på att träffa nya härliga golfkompisar!

Ginger

60+ säsongsstartar!

Hej alla 60+ Golfare!

Nu startar golfsäsongen. Första golfträffen blir 27/4 på Bromma Golf. Vi träffas  som tidigare på torsdagar. Det blir något färre tillfällen i sommar. Det kommer att vara sommar camp för juniorerna 6 veckor i sommar. Ingen torsdagsgolf 15/6, 13/7, 17/8.

På Bodaholm startar första golfrundan 9/5, därefter varje tisdag. Självklart stannar vi kvar och fikar efter golfen, även när det inte är tävling.

Månadstävling Bromma 11/5, 8/6, 6/7, 3/8, 7/9
Bodaholm 16/5, 13/6, 10/7, 8/8, 12/9
Avslutning på Bromma 5/10

Starten är som tidigare kl 10.00. Anmälan sker på golf.se senast 12.00 dagen innan. Sök på tävling Björklidens Golfklubb. Kolla på spelprogrammet på golf.se så ni inte missar att anmäla er.

Jag, Annki kommer att ansvara för 60+ golfen på Bromma och Lennart Petterson på Bodaholm.

Hoppas vi ses!

Annki & Lennart
Nu hoppas vi på en lång golfsäsong med mycket golf!