Medlemskap 2017

Björklidens Golfklubb samarbetar med GolfStar. GolfStar ansvarar för drift och skötsel av Bromma Golf och Bodaholm Golf samt hanterar kundcenter och administration av medlemskap.

Björklidens Golfklubb ansvarar för klubbverksamheten på Bromma Golf och Bodaholm Golf, som innefattar bland annat ett spännande tävlingsprogram, GolfSTART med fadderverksamhet, ett mycket aktivt 60+-gäng, tjejsektion, junioraktiviteter, knatteaktiviteter, klubbresor, utflykter, klubbaktiviteter och mycket mera.

För att bli medlem går du på den här länken. Välj där Björklidens Golfklubb som din hemmaklubb.

I samtliga medlemsformer ingår medlemskap i Björklidens GK och ett golf-id, som gör att du, mot erlagd greenfee, kan spela på alla banor i Sverige (GIT-avgift på 49 kr ingår i samtliga avgifter). Dessutom kan du förboka starttider på GolfStar-banorna upp till 30 dagar i förväg. Du kan dessutom ha tre starttider bokade samtidigt.

Med medlemskap i Björklidens GK har du tillgång till tidsbokning via web, telefon och kundtjänst.

GolfStars 14 golfanläggningar
GolfStar har 21 golfbanor fördelat på 14 anläggningar, så du som Björklidenmedlem har bara att välja den bana du vill gästa.

Du hittar mer information om dessa anläggningar och banor HÄR

GolfStar Play Greenfee

Spela fyra fria rundor på valfri GolfStar-bana, alla dagar, alla tider! Boka starttider 30 dagar innan spel. I vårt erbjudande ingår även att du på dessa rundor kan ta med 3 gäster som får 25% rabatt på greenfee.

1 990 kr per år alt. 195 kr/mån

GolfStar Play 9 Holes

Spela alla niohålsbanor, alla dagar, alla tider
2 490 kr per år alt 235 kr/mån

GolfStar Play 6

Spela fritt på sex valfria Golfanläggningar (ej Kungsängen), alla tider, alla dagar
5 990 kr per år alt. 529 kr/mån

GolfStar Play ALL

Spela fritt på alla banor, alla dagar, alla tider
7 990 kr per år alt. 695 kr/mån

GolfStar Play Weekday

Spela fritt på alla banor på alla helgria vardagar, alla tider
4 990 kr per år alt 445 kr/mån

GolfStar Play ALL - "Ungdom"

Anpassade medlemsformer för barn, juniorer och upp till 29 års ålder.
Se pris på www.golfstar.se/bli-medlem

(Inga ytterligare avgifter tillkommer)

NYHET 2: GOLFABONNEMANG I 36 MÅNADER OCH NY BETALNINGSMODELL!

Har du för avsikt att spela golf de närmaste tre åren kan vi nu erbjuda en helt ny abonnemangsform och betalningsmodell där du kan spara upp till 1 000 kr per år beroende på vilken medlemsform du väljer.
• Teckna 36 månader - GolfStar Play ALL: 599 kr/mån (ord. pris 695 kr/mån)
• Teckna 36 månader - GolfStar Play 6: 499 kr/mån (ord. pris 529 kr/mån)
• Teckna 36 månader - GolfStar Play Weekday: 399 kr/mån (ord. pris 445 kr/mån)
(Inga ytterligare avgifter tillkommer.)

NYHET 3: NYA LOJALITETSFÖRMÅNER

• 25 % rabatt på ordinarie greenfee för dina gäster i bollen på de banor som ingår i ditt
medlemskap.
• Boka tider upp till 30 dagar i förväg
• Fritt lån av golfvagn i samband med golfspel

Om du har frågor kring detta, kontakta GolfStars kundtjänst: kundtjanst@golfstar.se eller 0770-22 00 80.

Du kan anmäla dig via direktlänkarna som du når genom att klicka på respektive medlemsform ovan. För nya medlemmar som inte har något golf-id så behöver vi namn, fullständigt personnummer, adress och mail. Dessa uppgifter skickas till info@golfstar.se.

Comments are closed.