Medlemskap 2018

Björklidens Golfklubb samarbetar med GolfStar. GolfStar ansvarar för drift och skötsel av Bromma Golf och Bodaholm Golf samt hanterar kundcenter och administration av medlemskap.

Björklidens Golfklubb ansvarar för klubbverksamheten på Bromma Golf och Bodaholm Golf, som innefattar bland annat ett spännande tävlingsprogram, GolfSTART med fadderverksamhet, ett mycket aktivt 60+-gäng, tjejsektion, junioraktiviteter, knatteaktiviteter, klubbresor, utflykter, klubbaktiviteter och mycket mera.

För att bli medlem går du in på den här länken. Välj där Björklidens Golfklubb som din hemmaklubb.

I samtliga medlemsformer ingår medlemskap i Björklidens GK och ett golf-id, som gör att du, mot erlagd greenfee, kan spela på alla banor i Sverige (GIT-avgift på 49 kr ingår i samtliga avgifter). Dessutom kan du förboka starttider på GolfStar-banorna upp till 30 dagar i förväg. Du kan dessutom ha tre starttider bokade samtidigt.

Med medlemskap i Björklidens GK har du tillgång till tidsbokning via web, telefon och kundtjänst.

GolfStars 14 golfanläggningar

GolfStar har 22 golfbanor fördelat på 14 anläggningar, så du som Björklidenmedlem har bara att välja den bana du vill gästa. Dessutom samarbetar GolfStar nu med Lumine Golf i Spanien.

Du hittar mer information om dessa anläggningar och banor HÄR

Bli medlem i Björklidens Golfklubb (i avgifterna nedan ingår även den s k klubbavgiften med 495:-)

GolfStar Play Greenfee

Spela fyra fria rundor på valfri GolfStar-bana, alla dagar, alla tider! Boka starttider 30 dagar innan spel. I vårt erbjudande ingår även att du på dessa rundor kan ta med 3 gäster som får 25% rabatt på greenfee.

Totalt 1 995 kr per år.

GolfStar Play 9 Holes

Spela alla niohålsbanor, alla dagar, alla tider.

Totalt 2 495 kr per år.

GolfStar Play 6

Spela fritt på sex valfria Golfanläggningar (ej Kungsängen och Lumine), alla tider, alla dagar.

Totalt 6 495 kr per år.

GolfStar Play ALL

Totalt 8 495 kr per år.

GolfStar Play Weekday

Spela fritt på alla banor, alla helgria vardagar, alla tider.

Totalt 5 495 kr per år.

GolfStar Play Youth (22-29 år)

Totalt 4 495 kr per år.

Golfstar Play Junior (13-21 år)

Totalt 2 295 kr per år.

Golfstar Play Kids (0-12 år)

Totalt 1 095 kr per år.

(Inga ytterligare avgifter tillkommer)

FÖRMÅNER

• 25 % rabatt på ordinarie greenfee för dina gäster i bollen på de banor som ingår i ditt medlemskap.
  • Boka tider upp till 30 dagar i förväg
  • Fritt lån av golfvagn i samband med golfspel

Om du har frågor kring detta, kontakta GolfStars kundtjänst: kundtjanst@golfstar.se eller 0770-22 00 80.

Du kan anmäla dig via direktlänkarna som du når genom att klicka på respektive medlemsform ovan. För nya medlemmar som inte har något golf-id så behöver vi namn, fullständigt personnummer, adress och mail. Dessa uppgifter skickas till info@golfstar.se.

Comments are closed.