Banorna

Björklidens Golfklubb bedriver sin verksamhet i huvudsak på banorna Bromma Golf och Bodaholm Golf.

GOLFPOLICY UNIPEG 2016

Vår golfpolicy som nu är uppdaterad för 2016 ger ökad tillgänglighet och bättre spelupplevelse. Dessa gäller såväl Dig som medlem som för våra gäster.

I den kan du läsa vad som gäller för:
- Tidsbokning och incheckning
- Avbokning och hantering av "No Show"
- Greenfee för gäster till medlem
- "Kapten i bollen"-ansvar
- Pay & Play spel
- Klädsel
- Barnvagnar och hundar
- mm....

HÄR kan du läsa hela dokumentet (pdf).

Banskötselpolicy (4 juli 2016)

HÄR kan du läsa vårt nyligen publicerade ”Måldokument för Unipegs golfbaneskötsel” vilket redovisar den standard vi avser att hålla på Unipegs alla banor under golfens huvudsäsong.

Banan
Det är en relativt kort bana. Banan är slopad och utmärkt för alla kategorier av spelare. För nybörjare är det en utmaning som ger möjlighet att förbättra spelet och jobba sig vidare mot lägre handicap.

För den mer vane spelaren är den ett utmärkt komplement till längre banor.

Du får möjlighet att träna inspel och slag på mellan 90 och 155 m. Ondulerade greener, djupa bunkrar och vatten gör att banan inte är helt lättspelad.